fund sliven

Switch to desktop Register Login

Приказни работилнички в Арт-център „Седем”

Продължават съботните арт-занимания за деца „Работилничка за приказки” в Арт-център „Седем” с модератор Йоана Баджева. На 12 януари децата изработиха приказни герои, а за направата им използваха стиропор, платове и прежда. Всички се справиха отлично с иглите и конците и сами успяха да ушият дрехи за куклите си.

Седмица по-рано малчуганите изработиха основния декор за своята приказка – красив замък от хартия, който оцветиха с акварелни бои.

По време на следващото занимание децата ще направят още интересни декори от картон и хартия. След това ще измислят заедно текст за приказката и ще я представят на специална куклена театрална постановка.

Съботните занимания са част от основната програма на фондация „Обществен дарителски фонд-Сливен”. Фондът осъществява своята дейност с подкрепата на фондация „Работилница за граждански инициативи”, с финансовата подкрепа на фондация „Чарлз Стюарт Мот”.

Share

“Настоящият сайт стана възможен благодарение на помощта на Фондация “Работилница за граждански инициативи” по програма „Развитие на обществените фондации в България”. Изразените тук становища са на авторa и не отразяват непременно мнението на ФРГИ.”
Изграден от Abstract-Design.com

Top Desktop version