fund sliven

Switch to desktop Register Login

Съкровищата на Етнографския комплекс Хаджиданчови къщи

http://fond13veka.org/img/gallery/gallery_9.jpg
         21 октомври от 17 часа е моментът, от който ще започне надпреварата за откриване на съкровищата на Етнографския комплекс Хаджиданчови къщи.
Два отбора от деца на възраст от 8 до 13 години ще премерят знанията, бързината и съобразителността си в приключението. Картата на двувековната  хаджиданчова къща ще бъде верен ориентир за скривалищата на частите от съкровището. Само дето самата карта е .....на парчета, които ще бъдат предоставени само срещу верен отговор на въпрос, свързан с историята на Сливен. След като всеки от отборите сглоби своята карта за скрито имане, ще трябва по най-бързия начин да се отправи към съкровената мисия. Играчите ще открият на отбелязаните на картата места парченца от пъзела, който щом бъде цялостно сглобен ще представлява крайната цел - ключ за съкровището. Самите пъзели ще бъдат свързани с историята на етнографския комплекс.
След като участниците в надпреварата бъдат оценени за знанията си във връзка със символите на град Сливен, на база на комплексна оценка ще бъде излъчен отбора победител.
Share

“Настоящият сайт стана възможен благодарение на помощта на Фондация “Работилница за граждански инициативи” по програма „Развитие на обществените фондации в България”. Изразените тук становища са на авторa и не отразяват непременно мнението на ФРГИ.”
Изграден от Abstract-Design.com

Top Desktop version