fund sliven

Switch to desktop Register Login

ОБЩЕСТВЕН ДАРИТЕЛСКИ ФОНД СЛИВЕН НАБИРА ПРОЕКТИ

circle logos banner

ОБЩЕСТВЕН ДАРИТЕЛСКИ ФОНД СЛИВЕН НАБИРА ПРОЕКТИ

Ако имате идея за проект!

Ние ще подкрепим Вашатаинициатива!

С нас може да реализирате своите идеи!

Заедно можем да променим ставащото около Вас!

Как? Като участвате в Дарителски кръг „За по-доброто бъдеще на Сливен”2014

 

За втора поредна година в град Сливен на 6 ноември 2014 г. в Зала Май на Общината ще се проведе Дарителски кръг „За по-доброто бъдеще на Сливен”. Организатор на срещата на дарителите и надарените, наречена   „Дарителски кръг  отново ще е Обществен дарителски фонд – Сливен, като инициативата е вдъхновена от опита на Финансиращата мрежа във Великобритания (The Funding Network, UK), аФондация „Работилница за граждански инициативие организацията пренесла модела и подкрепяща развиването му на територията на цяла България.

Дарителски кръг „За по-доброто бъдеще на Сливенобединява прогресивно мислещи хора, които имат интерес да даряват в подкрепа на граждански инициативи за позитивна социална промяна. Срещите на кръга дават възможност на дарителите да влязат в пряк контакт с организации и неформални групи от гражданското общество, които представят интересни идеи и каузи, свързани с подобряване на качеството на живот в общността.

Това благотворително събитие от поредицата Дарителски кръг „За по-доброто бъдеще на Сливенима за цел да утвърди филантропията като начин за образователно и социално развитие - отвъд рамките на хуманитарната помощ и традиционните образователни и социални дейности, финансирани от държавата и местната власт.

За да бъде Вашия проект сред фаворитите пред местните дарители са необходими две стъпки. Да изтеглите и попъните Вашия проект във формуляра от ТУК, и да подадете готовото предложение на нашата ел. поща: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Ако имате въпроси не се поколебайте да ни потърсите на нашия телефон:

Тел: (044) 411 832; (+359) 883 299 67;

Краен срок за подаване на проектите: 1 ноември 2014 г.

Share

“Настоящият сайт стана възможен благодарение на помощта на Фондация “Работилница за граждански инициативи” по програма „Развитие на обществените фондации в България”. Изразените тук становища са на авторa и не отразяват непременно мнението на ФРГИ.”
Изграден от Abstract-Design.com

Top Desktop version