fund sliven

Switch to desktop Register Login

ДОБРОВОЛЦИ ОТ SAP LABS БЪЛГАРИЯ ПОЛУЧИХА БЛАГОДАРСТВЕНИ ПИСМА И ИКОНИ ЗА ДЕНЯ НА ДОБРОВОЛЕЦА

1 www ODF Sliven i SAP Labs BG Den na dobrovoleca

ДОБРОВОЛЦИ ОТ SAP LABS БЪЛГАРИЯ ПОЛУЧИХА БЛАГОДАРСТВЕНИ ПИСМА И ИКОНИ ЗА ДЕНЯ НА ДОБРОВОЛЕЦА

На 5 декември в София по случай Деня на доброволеца в сградата на SAP LABS България, изпълнителния директор на Обществен дарителски фонд Сливен инж. Стоян Марков връчи благодарствени писма до фирмата и доброволците участвали в националната кампания по възстановяването на параклисът „Свети Мина” в град Сливен.От името на SAP LABS Българияблагодарствения адрес и икона бяха приети от Магдалена Георгиева – координатор корпоративни и социални отговорности във фирмата. Всеки един от доброволците също получи специално изработена малка икона на Свети великомъченик Мина, който е закрилник на бедните, на инвалидите, на вдовиците и радетел за семейно благополучие.

Параклисът „Свети Мина” е един от 12–те обекта включен по желание на млади хора от град Сливен в Националната кампания „Място в сърцето” организирана от Фондация „Работилница за граждански инициативи”, която се реализира на територията на 12 града в България, и касае възстановяване на 12-различни обекта. 

Доброволците от българският филиал на световния софтуерен лидер SAP SE на 28 октомври 2014 г. се включиха в: почистването на двора и подготовка на алеите около параклиса за настилане с павета и щампован бетон, реставриране на червените тухли по фасадата на параклиса, преместване на розови храсти и млади дръвчета от места където ще минава основната алея в двора на параклиса. Чрез това свое участие групата от IT специалисти дадоха своя принос в обявеният от SAP Labs България - Месец на доброволчеството.

В края на събитието по случай Деня на доброволеца IT доброволците от SAP LABS България изразиха своето задоволство от добрата организация на доброволческата акция в Сливен, както и желанието им да се включат в други подобни инициативи организирани от Обществен дарителски фонд Сливен.

Share

“Настоящият сайт стана възможен благодарение на помощта на Фондация “Работилница за граждански инициативи” по програма „Развитие на обществените фондации в България”. Изразените тук становища са на авторa и не отразяват непременно мнението на ФРГИ.”
Изграден от Abstract-Design.com

Top Desktop version