fund sliven

Switch to desktop Register Login

СТАНИ ЧЛЕН НА МЛАДЕЖКА БАНКА СЛИВЕН

MLADEJKA BANKA SLIVEN

 

Младежките мечти - ТИ си на ход!

 

МИСИЯ
Мисията ни е с доброволчески труд да съберем средства, с които впоследствие да финансираме най-добрите младежки проекти.

КАКВО Е МЛАДЕЖКА БАНКА?
Младежката банка е ресурс, създаден от млади хора за млади хора. Това ще е вашата младежка банка, такава, каквато вие искате да я виждате. Младежката банка ви дава възможност да съберете свой собствен паричен фонд за подкрепа на младите хора в Сливен и да сбъднете мечтите и идеите на вашите връстници в полза на общността. Вие сте начело, вие решавате! Младежката банка подкрепя младежки проекти и инициативи, които отговарят на нуждите на младите хора и имат за цел дългосрочно въздействие и полза, развиват социални дейности и предприемачество. В рамките на една година с Ваша помощ своята реализация ще намерят 5-10 младежки проекта.

КОЙ?
Дейността на Младежка банка Сливен се подкрепя от Обществен дарителски фонд Сливен и Фондация „Работилница за граждански инициативи".

ЗАЩО?
Младежката банка ще ви даде възможност да работите в екип с други млади хора, и е отлична възможност за личностно развитие, придобиване на лидерски и комуникационни умения и практически опит във вземането на решения, решаването на проблеми, събирането на средства, управлението на събития и проекти, воденето на преговори и презентации, организирането на благотворителни събития и много, много още. Младежката банка създава бъдещите лидери на града.

КЪДЕ?
Град Сливен, ул. Славянска №3, ет. 4, Обществен дарителски фонд Сливен,

НУЖНИ УМЕНИЯ?
Екипът на Мадежката банка трябва да бъде на възраст от 14 до 25 г. Комуникативност и желание за работа в екип, креативност и разчупено мислене са предимство за всеки, вдъхновен да се включи.

ИМАШ ОЩЕ ВЪПРОСИ?
Задай ги на ел. поща Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. или звънни на телефон: 044/411 832

КАК ДА СЕ ВКЛЮЧА?
Кандидатствай до 29 април 2014 г.
Изтегли и попълни формуляр с твоята автобиография от ТУК, и формуляр за кандидастване от ТУК, и ги изпрати на ел. поща: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

КАКВО СЛЕДВА ?

С всички кандидати ще бъдат направени индивидуални и групови интервюта и срещи в периода 7 - 15 май 2014 г. в удобно за тях време.

Share

“Настоящият сайт стана възможен благодарение на помощта на Фондация “Работилница за граждански инициативи” по програма „Развитие на обществените фондации в България”. Изразените тук становища са на авторa и не отразяват непременно мнението на ФРГИ.”
Изграден от Abstract-Design.com

Top Desktop version